Звездата от сериала „Приятели” Дейвид Шуимър заяви, че не би

...
Звездата от сериала „Приятели” Дейвид Шуимър заяви, че не би
Коментари Харесай

Звезда от „Приятели” съобщи интересна новина

Звездата от сериала „ Приятели” Дейвид Шуимър съобщи, че не би пропуснал шанса да е идващият Джеймс Бонд, когато Даниъл Крейг се раздели с ролята на сътрудник 007. Това заяви Контактмюзик.

Страшни вести от предишното на Рейчъл от „ Приятели “

Петдесет и три годишният Шуимър, който сега извършва ролята на сътрудник Джери Бърнстийн в комедийния сериал „ Разузнаване”, е насочил погледа си към различен облик на разузнавач, откакто Крейг за финален път се превъплъти в облика на сътрудника на Нейно Величество в „ Смъртта може да почака”.

„ Ако ми бъде препоръчано да извърша ролята на Бонд, което в никакъв случай няма да се случи, ще се възползвам от тази възможност”, увери той.

Шуимър счита, че има по-добър артист, който е с по-голям опит от неговия и е по-подходящ за ролята.

Запитан дали някой от сътрудниците му в „ Приятели” ще е по-добър от него в облика на разузнавач, той отвърна: „ Фийби. Никога не знаеш дали тя лъже. Освен това има сестра близначка, тъй че двете може да се сменят”.

Ролята на Фийби бе изпълнена от Лиса Кудроу в известния сериал.

Шуимър неотдавна довери, че не счита, че е допустимо да бъде възроден сериалът „ Приятели”, като се имат поради „ другите траектории в кариерите” на участвалите в него артисти. Той обаче е на мнение, че е допустимо да бъде снимана друга версия на известния сериал с нов актьорски състав.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР