Звездата от сериала „Отчаяни съпруги“ Фелисити Хъфман се призна за

Звездата от сериала „Отчаяни съпруги“ Фелисити Хъфман се призна за ...

Отчаяно: Фелисити Хъфман от Отчаяни съпруги“ застрашена със затвор.


Звездата от сериала „Отчаяни съпруги“ Фелисити Хъфман се призна за виновна по обвинение, че е дала подкуп, за да бъде приета дъщеря ѝ в престижен университет, предаде Франс прес.

По този начин актрисата няма да бъде подложена на съдебен процес и по всяка вероятност няма да бъде заплашена и от затвор.

Хъфман през сълзи пледирала вината си, за която може да получи присъда до 20 години, както и глоба до 250 000 долара. Очаква се това да не стане, тъй като признанието ще бъде взето предвид от американската съдебна система.

Как точно ще се развият нещата, ще стане ясно на 13 септември, когато ще бъде обявена присъдата. Прокурорът Андрю Лелинг препоръча едногодишен изпитателен срок за Хъфман и звездата да плати глоба 20 000 долара.

Очаква се Фелисити да избегне затвор, но също така изданието отбелязва, че съдията, който ще произнесе присъдата не е длъжен да се съобрази с прокурорските препоръки.

През месец март срещу 50 души бяха повдигнати обвинения за участие в голяма корупционна схема, в рамките на която срещу подкупи е било осигурено постъпването на млади хора в престижни американски университети, включително Йейлския, Станфордския, Тексаския, Джорджтаунския, Калифорнийския в Лос Анджелис, „Уейк Форест“.

Източник: tialoto.bg