Звездата от Приятели“ никога преди не е бил женен. От

...
Звездата от Приятели“ никога преди не е бил женен. От
Коментари Харесай

Матю Пери се сгоди

Звездата от „ Приятели “ в никакъв случай преди не е бил женен. От 2006 до 2012 година той имаше връзка с актрисата, само че женитба нямаше. На 51-годишна възраст американецът желае да промени това. С Моли Хоровиц той счита, че е намерил най-подходящия човек за това.
„ Реших да се сгодя “, сподели той пред " Пипъл ". „ За благополучие, сега излизам с най-страхотната жена на планетата “, изясни се нежно на половинката си артистът, признавайки, че женитба ще има. Пери към момента не е разкрил обаче детайлности за сватбените проекти.
 „ Приятели ” се събират за специфичен епизод през 2021 година „ Приятели ” се събират за специфичен епизод през 2021 година
Заснемането на специфичния епизод на телевизионния сериал „ Приятели “, което беше отлагано няколко пъти поради пандемията от...
Двойката е дружно от 2018 година На 29 години Хоровиц е с 22 години по-млада от известното си гадже. Слухове за раздялата се появиха през май 2020 година - в действителност нищо повече от спекулации. Така че в този момент годежът следва.
Преди това Пери е имал връзка с. Преди шестгодишната му връзка с 38-годишната Лизи Каплан, звездата от сериала е излизал и с Ясмин Блийт.
Актьорът стана прочут с ролята си на Чандлър в паметния сериал на Съединени американски щати, който се появи през 90-те години. Матю Пери ще се срещне със старите си сътрудници напролет на 2021 година Поради коронакризата събирането бе отлагано няколко пъти. Заедно с Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат Льоблан и Дейвид Шуимър, той ще снима специфичен епизод на сериала. Снимките би трябвало да се осъществят при започване на март, както самият Пери разгласи в Туитър.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР