Звездата от Приятели Мат Лебланк се е разделил с приятелката

...
Звездата от Приятели Мат Лебланк се е разделил с приятелката
Коментари Харесай

Джоуи от Приятели отново остана без жена

Звездата от " Приятели " Мат Лебланк се е разделил с приятелката си, британката Аврора Мълиган след близо шестгодишна връзка, предава life.dir.bg.

54-годишният артист, който е най-известен с ролята на Джоуи Тривиани - безконечния ерген, който не се свени да смъква разнообразни дами всяка вечер, в американския ситком, изглеждаше много посърнал в последно време. Твърди се, че той се е разделил преди броени дни с продуцентката на " Top Gear ", която срещна на снимачната площадка на автомобилното шоу. Те се видяха за първи път през 2016 година, когато той стана първият водещ на предаването отвън Обединеното кралство.

Източник споделил пред " The Sun ": " Връзката на Мат и Аврора е завършила. Всичко е свършило. Мат одобри новината изключително тежко, както всеки би постъпил. Той и Аврора се харесаха на всеки от " Top Gear " и макар че имаше много огромна разлика във възрастта, те бяха в действителност страхотна двойка. Но когато той разгласи, че напуща " Top Gear " и се зае с друга работа, им беше мъчно. Той живее главно в Ел Ей и пътуваше доста, до момента в който Аврора работеше във Англия ".

По време на връзката си, те избягваха да се повяват пред медиите и да приказват за персоналния си живот.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР