Звездата от поредицата филми „Дневникът на Бриджит Джоунс“ Рене Зелуегър

...
Звездата от поредицата филми „Дневникът на Бриджит Джоунс“ Рене Зелуегър
Коментари Харесай

Рене Зелуегър се завръща с четвърти филм за Бриджит Джоунс

Звездата от поредицата филми „ Дневникът на Бриджит Джоунс “ Рене Зелуегър ще е отпред на актьорския състав в четвъртата част от франчайза, заяви таблоидът Sun, представен от в. Сега. Най-популярната неомъжена жена във Англия ще направи изненадващо завръщане на екрана към този момент в ролята на майка. Според изданието продуцентите понастоящем скрито са почнали процеса на подготовка за основаване на четвъртия филм, а производството му е планувано за края на тази година. Не е изключено в него да се появи и сътрудникът на Зелуегър – Хю Гант, който бе в ролята на шефа и възлюбения на Бриджит, Даниъл Клийвър. В основата на сюжета на новата лента ще бъде ролята на майка на основната героиня.

От премиерата на последната част от филмовата история до излизането на следващото продължение на огромен екран на Бриджит Джоунс, която се състоя през 2016 година, ще минат 7 или 8 години. Това значи, че то може да се чака в идващите 2 години, твърди източникът на изданието.

В последния филм отпреди 6 години „ Бриджит Джоунс: Бебе на хоризонта “ героинята беше бременна и се опитваше да разбере кой е бащата на бъдещото ѝ дете. Новият филм, който ще бъде основан взаимно с авторката на романите за Бриджит Джоунс – писателката Хелън Филдинг, ще върне на екран актрисата Рене Зелуегър, дружно с мнозина от истинския състав, с цел да опише историята на нейното майчинство и връзките с бързо порастващия ѝ наследник. „ Имаше през последните две десетилетия няколко по-успешни или по-популярни сантиментални комедии от тези за Бриджит Джоунс, само че продуцентите постоянно са знаели, че има голям пазар за друго продължение, когато подобаващата история е налице, и в този момент те усещат, че е пристигнал моментът да я опишат “, твърди информаторът. Той дефинира идната продукция като „ английска класика “.

В третия филм от блокбастъра се оказа, че сдържаният юрист Марк Дарси (в осъществяване на Колин Фърт) – остаряла обич на Бриджит, е бащата на бебето, а не чаровният нов мъж в живота ѝ – Джак Куонт (Патрик Демпси), напомня Sun. В него участваше и звездата Ема Томпсън, а в дребна камео-роля се появи артистът Ед Шийрън. Хю Грант не бе измежду актьорския състав, само че вратата за завръщането на героя му е отворена, откакто друго издание разкри, че персонажът „ е бил открит жив година след хипотетичната му гибел “.

Филмите, основани на суперуспешната книга на Хелън Филдинг „ Дневникът на Бриджит Джоунс “, тръгнали от 2001 година и разказващи за нейното търсене на обич и прогрес в кариерата, общо са донесли съвсем 1 милиард паунда в боксофиса. Първият и третият получиха положителни оценки и от рецензията. Вторият – „ На ръба на разсъдъка “ (2004), не можа да получи сходни похвали, само че си остана шлагер измежду почитателите.

През 2020 година 53-годишната през днешния ден Рене Зелуегър получи премия „ Оскар “ за най-хубава женска роля за осъществяването си във кино лентата „ Джуди “, отдаден на ориста на холивудската дива Джуди Гарлънд. Това е втората академична статуетка за актрисата, която към този момент бе печелила оценката за ролята си във кино лентата „ Студената планина “ (2004). Австралийката е носителка и на премията БАФТА, на 4 наградата „ Златен глобус “ и 3 от оценките на гилдията на актьорите в Съединени американски щати. Има звезда на Алеята на славата в Холивуд.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР