Звездата от Пърл Харбър“, Ван Хелзинг“ и поредицата Подземен свят“

...
Звездата от Пърл Харбър“, Ван Хелзинг“ и поредицата Подземен свят“
Коментари Харесай

Кейт Бекинсейл стреля в София

Звездата от „ Пърл Харбър “, „ Ван Хелзинг “ и поредицата „ Подземен свят “ Кейт Бекинсейл се завръща в България за фотосите на нова екшън-комедия, научи HotArena.

Красавицата ще се въоръжи с револвер, ще бяга от полицията из столичните улички и ще търси възмездие в лентата на режисьорката Таня Уекслър „ Джолт “, която ще бъде снимана през лятото във Англия и България.

Според сюжета Бекинсейл се въплъщава в ролята на психологично нестабилната побойничка Линди, която има проблем с гнева и има предпочитание да убива. Контролира ги благодарение на специфична електромагнитна яка на врата, която я връща в естествения живот, писа „ Телеграф “.

След като първото момче, по което тя си пада е убито, тя потегля да отмъщава за него, Линди се впуска в смъртоносно премеждие в търсене на килъра, до момента в който самата тя бяга от полицията, защото е главен обвинен.

Джолт “ е разбивач с извънредно комичен сюжет. Когато разбрах, че Кейт Бекинсейл ще играе основната роля, се навих да вляза в плана “, споделя режисьорката Таня Уекслър.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР