Звездата от Откраднат живот Наум Шопов от няколко дни се

...
Звездата от Откраднат живот Наум Шопов от няколко дни се
Коментари Харесай

Наум Шопов мачка новите цици на гаджето си, за които брои 8 бона

Звездата от Откраднат живот Наум Шопов от няколко дни се радва на силиконовите придобивки на годеницата си Теа Минкова.

Екранният доктор Тасев наскоро приключи медицина и счита да практикува като еластичен хирург, само че не се престрашил самичък да напомпа пазвата на изгората си, а се е доверил на умел еластичен хирург, написа ПИК, базирайки се на свои източници.

Стройната Теа от дълго време си мечтаела за по-сочни гърди, защото природата я е дарила с невероятна хубост, само че не е била изключително великодушна в региона на бюста. Малките гърди на Минкова не тормозили Наум Шопов. Д-р Тасев по не бил цицоман, въпреки че отсега нататък ще помпа със силикон балконите на своите пациентки.

Тъй като Теа и Наум постоянно взимат решенията дружно, в последна сметка Шопов дал зелена светлина на гаджето си към мечтания силикон. Още повече, че бива ли дамата до един еластичен хирург да няма импланти?!

Близки до двойката издават, че Теа се е напомпала с по 400 кубика във всяка гърда. На последните ѝ фотоси в обществените мрежи брюнетката театралничи с повече самочувствие, а разликата в бюста ѝ преди и откакто по нея и играл скалпелът е забележим.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР