Звездата от "Откраднат живот" Наум Шопов и приятелката му Теа

...
Звездата от "Откраднат живот" Наум Шопов и приятелката му Теа
Коментари Харесай

Наум Шопов става татко, не знае какво ще е бебето

Звездата от "Откраднат живот " Наум Шопов и приятелката му Теа ще стават родители. Щастливата вест заяви двойката в Инстаграм. "Ще си имаме бебе. Седем години ЛЮБОВ сега тежи към 130 гр и се намира в коремчето ми. Обичам те, Наум Шопов и съм горда, че ще бъдеш татко на детето ни ", написа Теа в обществената мрежа и показа фотография от Тасос, където с Наум са на отмора.



Теа и Наум се познават още от учебно заведение, само че връзката им стартира, откакто приключват и се срещат инцидентно. Двамата са дружно към този момент от 7 години. Признават, че най-силното нещо, което ги свързва, е любовта към другия и ежедневно си го потвърждават с взаимни отстъпки и схващане.

"Ще си имаме бебе! Преди седем години се влюбих в това момиче и тогава още знаех, че желая тя да е майка на децата ми. Най-накрая си материализираме любовта. Обичам ги ", разяснява Шопов. Той приключи здравното си обучение тази година и продължава да сбъдва фантазията си да стане доктор.

Двойката качи и видео в канала си в YouTube по тематиката. "Трябва да сме лоялни към вас и сме длъжни да ви осведомяваме за значимите неща, които се случват в живота ни. Най-голямото и най-хубавото нещо в нашия живот се случва, тъй като ние си чакаме бебенце ", оповестиха те. Решението да оповестят новината по този метод взели, тъй като не желаят медиите да пишат погрешна информация за тях, както се е случвало и преди.

Теа издаде още, че е бременна от "четири-пет " месеца. Бебето ще се появи на бял свят в края на годината. Що се отнася до пола - той още не е прочут даже на младите родители. Двамата живеят дружно, само че нямат подписан брак. Партньори са в рекламна организация, а Теа се изявяваше и в предаването „ На кафе”, само че в последно време спря участията си очевидно поради щастливото събитие.

Бащата на бъдещия татко-Христо Шопов има едно внуче от щерка си. Тя е плод на любовта му с първата му съпруга-балерина в Германия.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР