Звездата от Острова на любовта Марсел Съмървил се казва, че

...
Звездата от Острова на любовта Марсел Съмървил се казва, че
Коментари Харесай

Марсел от Острова на любовта е „напълно съсипан“ и се измества от семейния си дом, след като установи, че съпругата му е измамена

Звездата от Острова на любовта Марсел Съмървил се споделя, че е „ безусловно унищожен “ и се е изнесъл от фамилния си дом след обвинявания, че брачната половинка му от две години Ребека Виейра изневерява.

38-годишната телевизионна риалити звезда с разрушено сърце се усеща по този начин, като че ли „ живее в призрачен сън “, откакто открива, че майката на детето му изпраща известия зад тила му. Източници, близки до бащата на едно дете, споделят, че артистът на Blazing Squad е „ изцяло грохнал “ от измяната.

Марсел, който се ожени за Ребека на обилна гала в чужбина през 2022 година, сега живее с другари, след изобличителни изявления, появили се в обществените медии, включващи брачната половинка му и американския художник Slim Jxmmi. Ребека беше упрекната от майката на бебето на рапъра Слим в обществените мрежи, че е изневерила на Марсел. Жената, която носи името KD, твърди, че Ребека е споделяла интимни известия със Слим – половината от хип-хоп дуото Rae Sremmurd – и е „ изневерявала на брачна половинка си “.

След...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР