Звездата от Матрицата и Джон Уик Киану Рийвс се появи

...
Звездата от Матрицата и Джон Уик Киану Рийвс се появи
Коментари Харесай

Киану Рийвс се появи с гадже за пръв път от десетилетия

Звездата от " Матрицата " и " Джон Уик " Киану Рийвс се появи с гадже на обществено място за пръв път от десетилетия, съобщи БГНЕС по информация на Daily Mail.
Киану Рийвс от самото начало държеше за ръка художничката Александра Грант, до момента в който двамата се снимаха на аления килим на демонстрация проведена от Музея на Лос Анджелис, спонсорирана от " Гучи ".
В 35-годишната си кариера Киану Рийвс в никакъв случай не е театралничил с другарка на аления килим. Той беше свързван през годините с разнообразни дами, измежду които Сандра Бълок и Аманда де Кадент.
През 1999 година, с дългогодишната си другарка Дженифър Сайм щяха да имат щерка и бяха избрали името Ейва, само че бебето се роди мъртво. Сайм почина в автомобилна злополука малко по-късно, на 28-годишна възраст.
55-годишният Киану Рийвс и 46-годишната Александра Грант се познават от дълго време. Художничката илюстрира две от книгите на артиста през 2006 и 2011 година Рийвс и Грант имат и общ бизнес. Те основаха издателската къща " Екс Артистс Букс " през 2017 г.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР