Звездата от Married At First Sight Джей Джей Слейтър запази

...
Звездата от Married At First Sight Джей Джей Слейтър запази
Коментари Харесай

Джей Джей Слейтър от Married At First Sight от Обединеното кралство игнорира съобщения от колеги за романтиката на Кейти Прайс

Звездата от Married At First Sight Джей Джей Слейтър резервира безмълвие, откакто сътрудниците му се обърнаха към него на фона на новата му връзка с Кейти Цена.

Бившият блестящ модел Кейти, 45, стартира връзката си с вълна от текстови известия и в този момент наподобява, че майката на пет деца е изумена от звездата на MAFS Джей Джей. Риалити звездата обаче явно не е съумял да каже на сътрудниците си и приятелите си за новия си разказ.

JJ стана прочут в шоуто E4 предходната година, когато се ожени за Бианка Петронзи, само че бързо осъзна че русата бомба не е неговият " нормален " вид. След шерване на незабавна химия с другата младоженка на Бианка, Ела Морган, главата на Джей Джей беше обърната и връзката сред него и Ела провокира потрес през опита.

След като се отхвърлиха от Бианка и напуснаха опита, Джей Джей и Ела още веднъж влязоха дружно в шоуто, с цел да опитат да дадат ход на нещата, откакто Джей Джей разкри, че се усеща супер притеглен от „ подправения взор “ на Ела. При влизане...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР