Звездата от Игра на тронове Николай Костер-Валдау, който изпълни в

...
Звездата от Игра на тронове Николай Костер-Валдау, който изпълни в
Коментари Харесай

Николай Костер-Валдау за битката в Дългата нощ: Наистина беше много тъмно!

Звездата от " Игра на тронове " Николай Костер-Валдау, който извърши в сериала ролята на Джейми Ланистър, показа по време на изявление в панел на събитието " Con of Thrones " в Нашвил, Тенеси, че трети епизод от последния, осми сезон на сериала и съгласно него е бил доста мрачен. " Наистина беше мрачно ", сподели той за сериала на екран. 

Битката в трети епизод под заглавие " Дългата нощ "   отнесе голям брой рецензии от почитатели по-рано, поради прекомерно тъмните подиуми. Тя отразяваше дълго чаканото по време на всички сезони на сериала опълчване на силите на Нощния крал през зимата. 

Актьорът призна, че рецензиите фактически са обективни, предава Business Insider. 

В същото време той сподели, че група от актьорите в сериала на HBO и членове на снимачния екип се е събрала в нощта, в която епизодът бе излъчен, с цел да го гледа на огромен екран в кино в Холивуд. Те били зашеметени от епизода и не са имали проблеми да видят както би трябвало която и да е от снежните екшън подиуми. 

" Аз бях в Канада и го гледах на тв приемник, и знаех какво ще се случи в епизода, само че даже и тогава бях в състояние от вида " Кой е това? Не мога да го видя! ", сподели Костер-Валдау. 

" Всъщност приказвах с копродуцента на шоуто Дан Уайс по отношение на това, тъй като и той беше сърдит ", сподели още Валдау. " Трябва да ми повярвате - те направиха всичко, което можеха, да създадат това най-вълнуващата екшън поредност, в миналото правена и показвана като филм или на тв приемник или друго ". 

" Така че се разсъниха на сутринта и видях, че в Twitter и на други места приказват за това, " Не мога да го видя! " в действителност беше изненада за всеки ", продължи той. " Защото беше мрачно, само че бе направено по метод, по който хората трябваше да могат да го видят ". 

Костер-Валдау сподели още, че казусът се е породил от стрийминг качеството пред милионите анбонати на HBO, които са пробвали да гледат по едно и също време в неделя вечер епизода " Дългата нощ ". 

Той отговори на въпроси и за други рецензии към сериала като да вземем за пример, че във финалния сезон нещата са се развили прекомерно бързо. " Една рецензия твърди, че беше прекомерно бързо, имаше единствено шест ипизода и се нуждаехме от повече време всичко това да се случи ", сподели Костер-Валдау. " Наистина е по този начин, на драго сърце бих имал още един сезон. Но мисля, че екипът би умрял - толкоз беше мъчно да заснемем този финален сезон ", сподели още той. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР