Звездата от „Игра на тронове“, която се прочу като Майката

...
Звездата от „Игра на тронове“, която се прочу като Майката
Коментари Харесай

Eмилия Кларк откровенна за страха в ролите

Звездата от „ Игра на тронове “, която се прочу като Майката на драконите, Емилия Кларк, е новата звезда на корицата на американското издание Vanity Fair за лято 2018.

Фотосесията за изданието е дело на професионалния обектив на Крейг МакДийн, а за фрагментите актрисата показва последните визии на фешън къщи като Louis Vuitton, Salvatore Ferragamo, Max Mara и Row.

В изявлението актрисата споделя терзанията и паниките, които е имала около присъединяване си в Соло: История от Междузвездни войни.

„ Надявам се, че сме се справили добре, тъй като хората имат всички злословия. Не желая да стартират „ Това е частта, в която всичко се обърка. Това е тази част, знам го “. Наистина се надявам, че феновете ще си прекарат добре, че филмът е добър и егоистично, че не съм се показала зле и че хората няма да пишат мнения като „ Господи, това е най-ужасното актьорско показване, което в миналото съм виждал през живота си. Как по този начин ѝ дадоха тази роля? “, споделя Емилия Кларк.

Актрисата е оповестена за дипломат на Royal College of Nursing, за което тя споделя: „ Това е нещото, което имам общо с Денерис, в действителност ме интересуват хората и желая да им оказа помощ. Не да звуча като Опра Уинфри... Майната му, ще звуча като нея и ще бъда горда с това “.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Vanity Fair
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР