Звездата от Холивуд Лара Флин Бойл, участвала в култовия сериал

...
Звездата от Холивуд Лара Флин Бойл, участвала в култовия сериал
Коментари Харесай

Папараци заснеха как звезда от "Туин Пийкс" се налива тайно с уиски по обяд! Няма да повярвате как изглежда сега бившата красавица

Звездата от Холивуд Лара Флин Бойл, взела участие в паметния сериал " Туин Пийкс " и в редица други филми, бе изловена от папараци на паркинг пред магазин в град Уестууд, Калифорния по какъв начин устойчиво отпива от бутилка марково уиски, до момента в който седи на шофьорското място в колата си, оповестява " Дейли Мейл ". Брюнетката, която е известна и с любовните си връзки в предишното, измежду които са тези с Джак Никълсън и Дейвид Спейд, носеше сива шапка на главата си, до момента в който пазари. Облечена по метод, който въобще не притегля вниманието, тя направи покупки в магазина като бе забелязана да носи и балон със себе си. После възпламени и цигара откакто си пийна от алкохола. А по-късно индиферентно и умерено подкара колата и напусна паркинга.



В щата Калифорния законът не разрешава освен на водача да употребява алкохол, без значение дали кара или е спрял с колата, само че и на пасажерите в машините.



Бившата хубавица от кориците на списанията сега наподобява потресаващо и несъмнено не в най-хубавата си здравословна форма.

Превод и редакция: БЛИЦ











Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР