Звездата от хитовия сериал от началото на века Малкълм, актьорът

...
Звездата от хитовия сериал от началото на века Малкълм, актьорът
Коментари Харесай

След десетки перипетии и мрачни прогнози: Малкълм ще става баща!

Звездата от хитовия сериал от началото на века " Малкълм ", артистът Франки Мюниц, ще става татко! Новината идва от бъдещите родители, които я оповестяват като " същинско знамение ". 

Виж още: Те може и да са холивудски звезди, само че са родени по нашите географски ширини

Мюниц и брачната половинка му Пейдж Прайс оповестиха новината с видеото по-долу. В нея двамата танцуват по комичен метод, а гласът на Малкълм споделя през какви прелестни моменти са минали през последните 4 години. Той споделя още, че макар че дребните неща сред огромните са същински значимите, тази вест е в действителност огромна и значима. " Ще ставам баща ", пък е написал той под видеото.

Виж още: Холивудско земеделие: Звездите, които садят пипер, домати, тикви...

Пейдж е бременна в 15-ата седмица. " В секундата, когато чух това сърчице, всичко стана действителност. Вече мислех за имена и за бъдещата му кариера ", споделя във видеото артистът. От него излиза наяве още, че двамата дълго време са се борили бременността да бъде реалност. " Когато разбрахме, че ще ставаме родители, и двамата малко не вярвахме. Знаехме, че го желаеме, само че ни беше казано, че възможностите ни са дребни ", споделя Пейдж. 

Виж още: Кание, всичко наред ли е? Рапърът продължава със странното държание, ето какво направи този път

Бъдещата майка се чувствала все по-малко и по-малко жена след всеки обзор при друг доктор. " Радвам се да кажа, че надвихме над мрачните прогнози и сме в очакване на най-хубавото ", добави още тя.

Изображение: Getty Images/официален Insagram

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР