Звездата от хитовия сериал “Малкълм” – Франки Мюниц призна, че

...
Звездата от хитовия сериал “Малкълм” – Франки Мюниц призна, че
Коментари Харесай

Франки Мюниц не помни участието си в Малкълм

Звездата от хитовия сериал “Малкълм” – Франки Мюниц призна, че няма спомен от присъединяване си в паметния ситком, който го трансформира в любим на феновете.

Актьорът претърпява поредност от мини-инсулти и мозъчни разтърсвания, които се отразяват на паметта му. Мини-инсултът е преходна исхемична мозъчна офанзива, която трае няколко минути и не предизвиква дълготрайни увреждания на мозъка. Симптомите постоянно отшумяват, без да се наложи здравно подпомагане. Явно казусът при артиста не е тъкмо подобен.

Първият мини-инсулт, който Франки получава е през 2012 година, когато той е едвам на 26 години. След година следва втори. Неговият лекуващ доктор – лекар Лий Шуом споделя, че загубата наизуст се дължи на мозъчните разтърсвания, при които с времето признаците се ускоряват. За да му напомни всички страхотни моменти от детството, приятелката на Мюниц – Пейдж Прайс е събрала значимо за него фотоси и видеоклипове.

Франки влиза в облика на Малкълм в интервала сред 2000 и 2006 година. Неговият екранен сътрудник в сериала, който изиграва негов татко – Брайън Кранстън, поддържа обществено младия артист. “Казах му да не се тревожи какво помни и какво не. Те си остават негови преживявания”.

Източник: missbloom.bg
Снимки: Profimedia
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР