Звездата от филмите от серията 50 нюанса на сивото Дакота

Звездата от филмите от серията 50 нюанса на сивото Дакота ...

Топ актриса пуска своя марка секс играчки.


Звездата от филмите от серията "50 нюанса на сивото" Дакота Джонсън пуска своя марка продукти за интимното здраве - Maude. Тя разкри това в интервю за списание "Вог". 
Сексуалното благополучие е едно от основните права на човека. Сега актрисата е инвеститорка и творческа директорка на стартап в сферата на сексуалното здраве, който вече завоюва любовта на поклонниците, рекламира изданието бранда на 31-годишната Дакота.
Самата актриса е убедена, че вибраторът трябва да стане предмет на личната хигиена. Според нея, сексуалната наслада е неотменима част от живота на съвременния човек. Освен секс-играчки, брандът на звездата ще пуска органични презервативи и персонализирани лубриканти.
Знаменитостта е убедена, че всеки трябва да има достъп до качествени сексуални стоки, независимо от пола, възрастта или сексуалната ориентация.
"Сексуалното благополучие е грижа за себе си. За мен грижата за собственото ти тяло в сексуален план трябва да бъде както грижата за тялото ти от гледна точка на приемането на питателни вещества, грижа за кожата, физически упражнения и така нататък. Сексът е важен, това особен процес и към него трябва да се отнасяме по съответния начин”, изтъкна актрисата.
 

Източник: standartnews.com