Звездата от филми за възрастни Сторми Даниелс каза в епизод

...
Звездата от филми за възрастни Сторми Даниелс каза в епизод
Коментари Харесай

Сторми Даниелс казва, че е „настроена да свидетелства“ в наказателния процес срещу Тръмп в Ню Йорк през март

Звездата от филми за възрастни Сторми Даниелс сподели в епизод от нейния подкаст, пуснат в неделя, че чака да свидетелства против някогашния президент Предстоящият развой против Доналд Тръмп по обвинявания в щатски закононарушения в Ню Йорк.

Процесът, плануван за 25 март, произтича от изказвания, че Тръмп се е съгласил на скица през 2016 година за подправяне на документи, до момента в който възвръща разноските на някогашния си юрист за „ безмълвие пари " заплащане на Даниелс, чието същинско име е Стефани Клифърд.

" Очевидно нещата са луди от последващо равнище, защото би трябвало да потвърждавам в този миг през март - явно, че може да се промени всеки миг – в тази ситуация с безмълвните пари “, сподели Даниелс.

упрекнат в 34 закононарушения, подправяне на бизнес досиета, от огромно жури в Манхатън на 30 март 2023 година Това беше първото от четирите наказателни каузи, които ще бъдат заведени против него през идващите месеци по обвинявания, вариращи от опазване на секрети за националната сигурност до опит за осуетяв...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР