Звездата от филми за възрастни Оливия Луа бе открита мъртва

...
Звездата от филми за възрастни Оливия Луа бе открита мъртва
Коментари Харесай

Нова смърт в порноиндустрията - починалите станаха 5

Звездата от филми за възрастни Оливия Луа бе открита мъртва в клиника за лекуване на зависимости в Калифорния, предава Fox News. Нейната гибел е следващата от серията трагични смъртни случаи в порноиндустрията.

LA Direct Models - организацията на Луа от април 2017 година удостовери, че 23-годишната жена е мъртва. "Много мнения бяха направени напоследък по отношение на смъртните случаи измежду звездите във филми за възрастни и в този момент с огромна горест би трябвало да ви осведомяваме, че описът стана по-дълъг. Днес научихме, че Оливия Луа е умряла тази заран - лека й пръст, " написа в формалното изказване.

 Семейството и приятелите на Луа били надълбоко загрижени от количеството медикаменти, които тя вземала по лекарско наставление, главната версия е, че е умряла от разбъркване на медикаменти с алкохол. Нощтта преди гибелта си Луа пусна своя фотография с текст: "Чувствам го на всички места, нищо повече не ме плаши. "

Така с Луа умрелите порноактриси станаха пет. Преди това гибелта си откриха Оливия Нова, Огъст Еймс, Тури Лав и Шайла Стайлз.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР