Звездата от Dancing On Ice Амбър Дейвис заяви, че се

...
Звездата от Dancing On Ice Амбър Дейвис заяви, че се
Коментари Харесай

Амбър Дейвис от Dancing On Ice на ITV признава, че се чувства „претоварена и разпадаща се“ преди представлението

Звездата от Dancing On Ice Амбър Дейвис съобщи, че се усеща „ претрупана “ и споделя, че се „ разпада “ при мисълта за кънки пред аудитория онлайн в шоуто довечера.

27-годишната риалити звезда, която за първи път стана известна през 2017 година, откакто се появи в Love Island, е подготвена да влезе в историята, защото извършва придвижване, което в никакъв случай не е било правено до момента, с професионалиста по кънки Саймън Прулкс- Сенекал. Но наподобява, че натискът се оказва прекомерно огромен, с цел да може телевизионната персона да понесе, до момента в който тя се обърна към обществените медии, с цел да показа безпокойството си с почитателите си.

Тя искрено написа: „ Момчета, обезверена съм. Винаги имам неприятни облекла. Тогава си мисля, по този начин ли ще върви представянето? О, боже, уплашена съм. Знам тъкмо какво е това добре - ние упражняваме за Танци на лед на друга пързалка. Когато минем през същинското студио, аз се разлагам. Напълно не помня по какъв начин да карам кънки. Аз съм претрупан човек. "

Преди шоуто довечера Амбър...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР