Звездата от Coronation Street Бил Роуч се появи в пощенската

...
Звездата от Coronation Street Бил Роуч се появи в пощенската
Коментари Харесай

Звездата от Coronation Street Бил Роуч изглежда мрачен, докато се отправя към пощенската служба на фона на дълг от £500 000

Звездата от Coronation Street Бил Роуч се появи в пощенската работа на фона на финансовите си проблеми.

Актьорът, 91, се обади в локалния си клон в Олдърли Едж, Чешир, в четвъртък. Той печели към 250 000 паунда на година, играейки Кен Барлоу в сапунената стратегия на ITV, само че е натрупал данъчен дълг от над 500 000 паунда.

По-рано този месец Върховният съд му даде спомагателни 12 седмици да продаде дом, с цел да изплати сметката, която той завоюва, като влага в скица за отбягване на налози на Каймановите острови. Дадени са му три месеца да почисти дълга си към HMRC.

На 33 второ правосъдно съвещание на 11 март, на съдия-специалист беше казано, че дължимата му сума е понижена заради осъществени заплащания. Но 91-годишният чака продажбата на дома си, с цел да изплати остатъка, сподели Жакил Джарет, представляваща HMRC.

Неговото дело беше отсрочено с 12 седмици, до 10 юни, за споразумяване на оставащия баланс. Дължимата сума не беше разкрита в съда, само че предишния месец беше съоб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР