Звездата от Бягство от затвора и Дневниците на вампира Джоди

...
Звездата от Бягство от затвора и Дневниците на вампира Джоди
Коментари Харесай

Звезда от Бягство от затвора идва в България

Звездата от " Бягство от пандиза " и " Дневниците на вампира " Джоди Лин О`Кийф идва в България. Гостуването ѝ е по покана на фестивала Aniventure Comic Con на 14 и 15 септември, където ще раздава подписи и ще се снима с почитатели и през двата дни.

На 15 септември актрисата ще има и личен панел на основната сцена, в който ще опише за участията ѝ в известните у нас сериали " Бягство от пандиза ", " Дневниците на вампира ", " Двама мъже и половина ", " Теория за огромния гърмеж ", " Дарма и Грег ".

Ролята на Гретчен ( " Бягство от пандиза " ) се оказва същинско предизвикателство за другояче положителната и блага Джоди Лин О`Кийф, на която ѝ се постанова бързо да влезе в обувките на неприятното момиче и да се трансформира в опасността на дребния екран. Няколко години по-късно дебютира в ролята на лекар Джо Лафлин в " Дневниците на вампира ", покорил най-вече сърцата на девойки и дами по целия свят. Джоди се появява и в комедийния сериал " Двама мъже и половина " в ролята на Изабела - едно от най-демоничните гаджета на Чарли, което съумя да уплаши даже Бърта. Запомнящи са и епизодичните ѝ участия в " Теория за огромния гърмеж " и " Дарма и Грег " по покана на сценариста и продуцент Чък Лори.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР