Звездата от Black-ish“ на ABC Дженифър Луис предложи ужасна оценка

...
Звездата от Black-ish“ на ABC Дженифър Луис предложи ужасна оценка
Коментари Харесай

Звездата от ситкома на ABC предупреждава за противодействието на белите срещу малцинствата след изборите през 2024 г.: „Дръжте ни в лагери“

Звездата от „ Black-ish “ на ABC Дженифър Луис предложи ужасна оценка на расовите връзки в Америка по време на скорошно радио изявление, в което се твърди, че „ белите хора “ в Америка се опасяват от „ кафявите “ хора „ и търсят способи да ги слагат „ на техните места “, като избирането на някогашен президент Тръмп.

Тя също по този начин разкритикува хората, които не се интересуват от гласуването на президентските избори през 2024 година, като ги предизвести, че в случай че Тръмп завоюва преизбирането, той ще „ раздра “ конституцията в „ нашите лица “, ще се разгласи за „ крал на шибания свят “, " и сложи всички малцинства в лагери.

67-годишната актриса от ситкома направи изказванията по време на четвъртък епизод на радиошоуто на SiriusXM „ Сутрин със Зерлина ". Нейната оценка стартира с Тръмп като тематика, критикувайки американците, които обмислят да не гласоподават този път.

Звездата от ситкома на ABC Дженифър Луис стартира да изрича хули против Тръмп по време на ско...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР