Звездата ни в UFC Благой Иванов - Багата се готви

...
Звездата ни в UFC Благой Иванов - Багата се готви
Коментари Харесай

Фен към Багата преди мача с Бам Бам: Направи го на джумерки

Звездата ни в UFC Благой Иванов - Багата се готви интензивно за мача си с австралиеца Тай Туиваса, носещ прякора Бам Бам. Двамата ще се срещнат в границите на UFC 238, което ще се организира на 8 юни в Чикаго. Багата качва съвсем всеки ден фрагменти от подготвителната зала, където не пести сили, а фланелката му не може да изсъхне от пролятата пот.
 Приятелката на Кобрата към Джени Суши: Познаваш ли Багата?
Феновете му разясняват изявленията, като го окуражават с думи. " Смачкай го ", " Направи го на джумерки (пръжки) ", " Единственият заслужен български ММА войник ", са част от посланията на почитателите на бойните спортове към Багата.

Арена на събитието ще бъде зала " Юнайтед център ", която е дом на баскетболния Чикаго Булс и хокейния Чикаго Блекхоукс. Капацитетът на залата е малко на 20 000 души. За идните борби в осмоъгълника обаче той ще е над 24 000, защото с изключение на по трибуните аудитория ще има и под тях към клетката в центъра на залата.

Билетите бяха пуснати в продажба още на 5 април. Очаква се в залата да има много българи, заради огромната общественост която живее във " Ветровития град ". Това ще е и най-посетеното събитие с присъединяване на Багата.

Единственото, което тормози почитателите на Багата, са относително високите цени на билетите - сред 500 и 1000 $.
View this post on Instagram
A post shared by Blagoyivanov (@blagoyivanovmma) on
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР