Звездата ни в тежката категория на професионалния бокс Кубрат Пулев

...
Звездата ни в тежката категория на професионалния бокс Кубрат Пулев
Коментари Харесай

Кобрата: Няма да спра с бокса заради Джени Суши

Звездата ни в тежката категория на професионалния бокс Кубрат Пулев още веднъж разяснява проблема с краткотрайно отнетия му лиценз на територията на Калифорния. Репортерката Джени Суши и адвокатката ѝ Глория Олред подадоха тъжба за полово посягане след мача на Кобрата с Богдан Дину. До чуването на 14 май, българинът няма право да се бие в този щат. Кобрата не е обезпокоен от този факт.
 Кобрата стартира борба за връщане на отнетия лиценз
" Предстои ми мач в края на юни, който евентуално ще бъде в Съединени американски щати, в случай че всичко с комисията и лиценза ми бъде наред. Може и в Европа да е. Мисля, че от време на време човек не би трябвало да се натиска прекомерно за обещано нещо. Ако пътят е верен и Господ е споделил, то ще се случи. Това не значи, че би трябвало да се отказваш при всяка спънка ", разяснява Кубрат пред " 24 часа ".

" Но когато си положил всички старания, и то неведнъж, значи това просто не е твоето нещо. Няма проблем, незабавно смяна и толкоз. Надявам се да се анулира краткотрайно прекъсване на лиценза ми. В момента съм осъден, без нито да ме изслушат, да вземат моята позиция по случая.

Просто отишла е една адвокатка и им е споделила: " Той е направи по този начин и по този начин, спрете му правата. " И те въз основата на видеоклип ми лишават правата. Моят юрист изпрати едно писмо, само че на този стадий няма отговор. Но мен това няма да ме спре да играя бокс, просто Съединени американски щати ще отпадне като вид.

Хората, които гледат в профил, да преценяват, само че съгласно мен всичко е ясно - и адвокатката защо се бори, и Джени Суши защо. То е толкоз смешно, ясно и транспарантно, че няма накъде. Може да се види от аероплан, дори и от друга планета.

Никога през живота си не съм бил лишен от женско внимание. Съответно не съм си и показал, че сходна постъпка ще бъде възприета по подобен метод. Ние си говорихме с тази Джени напълно другарски и нищо не подсказваше да има някакъв проблем. Не извинявам своята постъпка, беше спонтанна и очевидно неуместна, само че бе изцяло в границите на шегата ", показа Кобрата.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР