Звездата ни в смесените бойни изкуства Благой Иванов е бил

...
Звездата ни в смесените бойни изкуства Благой Иванов е бил
Коментари Харесай

Багата тренира извън Лас Вегас заради коронавируса

Звездата ни в смесените бойни изкуства Благой Иванов е бил заставен да търси зала за тренировки отвън Лас Вегас поради ковид.
" Във Вегас затвориха всички зали поради рестриктивните мерки, които бяха въведени в Невада поради ковид. Наложи се да диря къде да упражнявам, защото идващият ми мач най-малко все още не е анулиран. Сега се приготвям на цялостни обороти в една зала на 1 ч път от Вегас. Там работя с моя спаринг- сътрудник и двамата си треньори ", изясни Иванов пред " 24 часа ".
 Багата се готви за борба против бразилец на UFC 250 На него му следва борба с бразилеца Аугусто Сакай. Тя би трябвало да се състои на 9 май в родината на противника на Багата. Галата на най-престижната верига в смесените бойни изкуства UFC ще е в Сао Паулу. Иванов е 11-и в ранглистата при най-тежките, а Сакай е с 2 позиции по-назад.
" Последната церемония на UFC, която се организира, също бе в Бразилия. Боевете обаче бяха без аудитория. Може това да се случи и с тези на 9 май в Сао Паулу. Ще забележим. Предполагам, че при започване на идващия месец ще има дефинитивно решение. Дотогова обаче аз би трябвало да се приготвям по проект за конфликта. Всъщност в него сигурно ще има смяна. Смятах да проведа последната част от тренировките в Американската кикбокс академия в Сан Хосе, както нормално върша. Ограниченията и възбраните в Калифорния са много по-строги от тези в Невада асега. Тъй че няма да пътувам до такава степен. Инструкциите и тук са хората да си стоят по къщите, а на открито да не се събират на групи. Заведенията не работят. Иначе може да се излиза по улиците. И парковете още са отворени ", сподели 33-годишният Иванов.
Физически той се усеща добре, откакто преди време се подложи на интервенция на менискусите на двете си колена.
Преди 2 година той подписа контракт с UFC и се причисли към най-хубавите бойци в света. Предстоящият мач против Сакай ще е 5-и за българина в най-голямата верига.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР