Звездата ни в профибокса Кубрат Пулев ще гледа на живо

...
Звездата ни в профибокса Кубрат Пулев ще гледа на живо
Коментари Харесай

Кобрата ще гледа на живо битката между Тайсън Фюри и Том Шварц

Звездата ни в профибокса Кубрат Пулев ще гледа онлайн идващия мач на някогашния международен първенец Тайсън Фюри. Циганския крал ще се бие с непобедения немски гений Том Шварц.

Сблъсъкът от тежка категория ще се организира в казино " Ем Джи Ем Гранд " в Лас Вегас. Очаква се Кобрата да получи място наоколо до кръга. Пулев трябваше да се боксира на същата галавечер, само че скандалната целувка с журналистката Джени Суши и последвалото 6-месечно наказване му провалиха проектите.

" Кубрат съблюдава предписанията на Калифорнийската атлетическа комисия. Ходи на курсове и даже ще приказва пред студенти от университета в Лас Вегас на 18 юни. Лично именитият промоутър Боб Аръм уреди това.
 Дилиън Уайт засипа със закани Кобрата
Много сме удовлетворени от тренировките и резултатите. До 1-2 седмици ще стане ясно каква е обстановката. Вече мина прекомерно доста време от последната публична отбрана на тази купа.

В договаряния сме с управлението на Международната боксова федерация ", каза пред " България през днешния ден " мениджърът на Кубрат - Ивайло Гоцев.

Кубрат резервира своята позиция на кандидат номер едно за купата на Международната боксова федерация. Той има искания да се бие с новия първенец Анди Руис младши, който сензационно победи Антъни Джошуа при започване на месеца.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР