Звездата ни в профибокса Кубрат Пулев остана извън сметките за

...
Звездата ни в профибокса Кубрат Пулев остана извън сметките за
Коментари Харесай

Кобрата няма да се бие за световна титла


Звездата ни в профибокса Кубрат Пулев остана отвън сметките за купата в тежката категория във версия WBA.

Това стана факт, откакто поясът беше изненадващо разигран в събота вечерта в мача сред германеца Мануел Чар и руснака Александър Устинов на церемония вечер в Оберхаузен.

Мачът беше разгласен за дуел за короната единствено два дни преди провеждането му, а спечелилият Чар ще се бие вместо Кобрата с пуерториканеца Фрес Окендо. Първоначално се знаеше, че Пулев ще се боксира с Окендо при започване на 2018 година в Чикаго, само че тази опция отпада.

Иначе нанесе втора загуба в кариерата на Устинов. Първата и единствена до този миг беше от нашия Кубрат Пулев.
Устинов игра добре в първите два рунда, само че по-късно Чар взе самодейността и контролираше мача, а ударите му бяха по-точни. В седмия рунд Чар раздруса Устинов, само че руснакът оцеля и самичък мина в нахлуване.

В осмия рунд Чар съумя да смъкна руснака на кръга, само че незабавно прозвуча гонга и той не съумя да довърши започнатото. До края дуелът мина в умерено движение и в последна сметка съдиите единомислещо дадоха успеха на Чар, откакто записаха във фишовете си 115-111, 116-111 и 115-112.

Така пропада втори мач на Пулев за купа, откакто заради травма той не съумя да излезе против Антъни Джошуа през октомври.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР