Звездата ни в профибокса Кубрат Пулев е уверен, че може

...
Звездата ни в профибокса Кубрат Пулев е уверен, че може
Коментари Харесай

Кубрат: Не искам да убия Фюри, а да го надиграя

 Хюи Фюри: Имам отговор за всеки ход на Кубрат
Звездата ни в профибокса Кубрат Пулев е убеден, че може да се оправи с петима като Хюи Фюри. Кобрата се изправя против 24-годишния британец на 27 октомври в " Арена Армеец ".

" Смятам, че ще ми бъде доста комфортен, тъй като има нужната височина. Такъв вид боксьори са ми по-удобни. Ще пасне. Обичам провокациите. Не ме тормозят и петима като него да излязат против мен, а какво остава той самичък. Аз считам, че съм по-добрият, само че на кръга ще го покажа. За да ме победи, би трябвало да ме убие ", съобщи Пулев в предаването " Без ръкавици " по Диема спорт.

Това изявление провокира неотложен отговор от Фюри: " Ще го убия ". Въпреки заканата обаче българинът продължи индиферентно:

" Аз не желая да го убия, а да го надиграя. Не желая нито да го нокаутирам, нито да го умъртвявам. Ще бъдем другари както преди, по този начин и след мача. Ще те откажа не от бокса, а от самия мач. Аз съм по-техничен. Винаги си добре пристигнал в България. Ние сме гостоприемни хора, от щаба ми ще се погрижат за него, само че на кръга няма да има гостолюбие.

Имам доста опит в аматьорския бокс, имам чупени ръце, доста травми и по този начин съм си извадил изводите. На това равнище опитът е скъп. Готов съм. И тук в студиото, в случай че ни дадат ръкавици можем да стартираме ", добави Пулев.

Двубоят сред дваната е от основно значение за развиването на кариерата на 37-годишния българин. Успех ще му разреши да провокира Антъни Джошуа за пояса на IBF в тежка категория, до момента в който проваляне ще го върне обратно в международната класация и може да постави завършек на фантазията му да завоюва купата.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР