Звездата ни в профибокса Кубрат Пулев демонстрира самочувствие и радост

...
Звездата ни в профибокса Кубрат Пулев демонстрира самочувствие и радост
Коментари Харесай

Кубрат: Технически съм по-добър от Уайлдър

 Кубрат: Аз ще съм този, който ще нанесе първа загуба на Джошуа
Звездата ни в профибокса Кубрат Пулев показва самочувствие и наслада от подписването на контракт с именития промоутър на куп боксьори величия Боб Аръм. Кобрата показа усещанията си и за сегашния трогателен образ на тежката категория.

" Щастлив съм, че ще работя с " Топ Ранк " и Боб Аръм, а в този момент ще стартира да упражнявам тук. Мисля, че имаме доста, доста огромно бъдеще дружно.

След края на ерата " Кличко " в тежката категория е доста, доста забавно. Имаме петима-шестима топ боксьори и ще бъде доста забавно, тъй като към този момент аз съм тук, аз упражнявам тук (САЩ) и ще се удрям тук, а следващата година ще опитам да стана международен първенец.

Естествено, че и Джошуа, и Уайлдър, и Фюри са доста положителни бойци. Не Хюи Фюри, а Тайсън, тъй като Хюи го победих, а за какво не скоро и Тайсън. Всички са положителни бойци, само че Уайлдър механически не е толкоз добър и мисля, че съм по-добър ", сподели Пулев.

Аръм и " Топ Ранк " ще се грижат за ползите на българина взаимно с " Epic Sports " на Ивайло Гоцев, който провежда елиминационния двубой в " Арена Аремец " в София против Хюи Фюри. Кобрата ще взе участие в главното събитие на галавечер на " Топ Ранк " през март, която ще бъде предавана по ESPN в международен мащаб.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР