Звездата ни в професионалния бокс Кубрат Пулев (25-1, 14 КО)

...
Звездата ни в професионалния бокс Кубрат Пулев (25-1, 14 КО)
Коментари Харесай

Кобрата все още има желание да се бие с Джошуа


Звездата ни в професионалния бокс Кубрат Пулев (25-1, 14 КО) към момента е мощно заинтригуван от борба с първенеца в тежка категория на IBF, IBO и WBA Антъни Джошуа (20-0, 20 КО). Това съобщи промоутърът на българина Нисе Зауерланд, представен от Спортал.

Кобрата и британецът трябваше да се бият през октомври предходната година пред 78 000 фенове на “Принсипалити Стейдиъм ” в Кардиф, Уелс, само че единствено две седмици преди плануваната дата кандидатът Пулев се отдръпна поради травма, получена по време на подготвителния лагер.

" Той към момента е в топ 4 на най-хубавите боксьори в тежка категория на планетата, тъй че дуелът против Антъни Джошуа към момента не е пропуснат.

Разбира се, Пулев желае да се бие с Джошуа, само че не знам дали самият Джошуа желае това. За Кубрат това е огромна борба. Днес за всеки в тежка категория Джошуа е заветна цел ", съобщи Нисе Зауерланд.

" В момента сме заети да планираме идната стъпка на Пулев. Той несъмнено беше доста отчаян от отдръпването си толкоз покрай борбата. Грандиозно събитие, като в това време щеше да получи и огромен хонорар ", добави промоутърът на Кобрата.

" Сега, когато Мануел Чар има една от купите, той се трансформира също в забавен съперник за Кубрат ", сподели още Нисе Зауерланд.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР