Звездата ни в биатлона Красимир Анев остана видно разочарован от

...
Звездата ни в биатлона Красимир Анев остана видно разочарован от
Коментари Харесай

Краси Анев остана 37-ми в спринта, беснее срещу финансирането в биатлона

Звездата ни в биатлона Красимир Анев остана видно отчаян от представянето си в спринта на 10 километра, в който той остана на 37 място.

Българинът разгласи, че родните биатлонисти и останалите състезатели към тях в класирането са " заряд ". Според него това е по този начин поради неприятното финансиране на спорта в по-малките страни.

" Нищо не се трансформира. Ние сме заряд. Пълнеж за огромните, с цел да има кого да побеждават. Те са с финансирането. Надявам се в преследването да бъдем по-добре.

Ските би трябвало да бъдат още по-добре, макар че и през днешния ден бяха добре. Винаги може още повече ", сподели Анев в ефира на Евроспорт България.

Състезателят ни от Самоков ще започва в преследването на 12.5 километра в понеделник.

Иначе Арнд Пайдер беше съвършен през днешния ден и сграбчи златото в динамичната дисциплинираност. Германецът повали всички цели на стрелбището и завоюва златното отличие.

Голямата бомба в конкуренцията хвърли Михал Кръчмар. Чехът също беше непогрешим на рубежа и с чудесно ски тичане съумя да завоюва сребърния орден.

Доминик Виндиш от Италия завъртя една наказателна обиколка в хода на надпреварата, само че беше доста бърз по трасето и сграбчи бронза в надпреварата на 10км.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР