Звездата не скри, че не обича равносметките, тъй като никога

...
Звездата не скри, че не обича равносметките, тъй като никога
Коментари Харесай

България Спря! Дни След Рождения Си Ден Стоянка Мутафова Направи Най-Тежкото Признание В Живота Си: Любимият Й Е Кръшкал С Обичаната Актриса

Звездата не скри, че не обича равносметките, защото в никакъв случай не е удовлетворена от тях и от живота си. Тя проговори за огромните прошки в живота си. Актрисата, която и на 96 години кипи от сила, съобщи че на всеки човек в живота си е прощавала за всичко.

Но най-запомняща се и прошката й към починалия й брачен партньор Ненчо Попов и нейната колежка Невена Коканова. Стоянка Мутафова призна, че двамата са имали интимна връзка.

Тя показа, че не се сърди нито на колежката, нито на обичания си. Тя даже се радва, че в късия си земен път Ненчо е съумял да изживее и това благополучие.

А за колежката си Невена Коканова, Стоянка Мутафова сподели, че тя е била неустоима. Мъжете безусловно губели мозъка си по нея.

За изневярата на Енчо удостовери и щерката на Мутафова. Муки Грубешлиева показа, че макар случилото се, майка й е намерила сили да елементарни на предателите и не ги съди за това, което са й предизвикали.

Любовта сред Ненчо и Коканова пламнала по време на „ Мъже в командировка “.

Още тогава Стоянка Мутафова схванала за протичащото се сред тях, тъй като знаела, че колежката й е фамилна и също така е непостоянна в възприятията си към мъжете, добавя Муки, написа „ България през днешния ден “.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР