Звездата на знаменитостта от Биг Брадър Фърн Бритън е имала

...
Звездата на знаменитостта от Биг Брадър Фърн Бритън е имала
Коментари Харесай

Нестабилният любовен живот на Фърн Бритън – от развода, предизвикан от висок тест за интелигентност, до забрана за бъдещ съпруг

Звездата на звездата от Биг Брадър Фърн Бритън е имала плевел любовен живот през годините – от тайната й спекулация до шокираща разлъка.

Бившата водеща на This Morning, 66, се причисли към хора като Леви Рутс и Шарън Озбърн в къщата на ITV по-рано тази седмица и към този момент заплаши да напусне, в случай че някогашният й сътрудник Филип Скофийлд се раздруса. Освен общественото си другарство с Филип, Фърн е била открита за романите си през годините.

Фърн се среща с първия си брачен партньор, телевизионния изпълнителен шеф Клайв Джоунс, до момента в който той към момента е женен и стартират спекулация. След една година тя реши да анулира нещата, само че той се появи на прага й два дни по-късно и сподели, че е напуснал жена си поради нея. Те се женят през 1988 година и имат три деца дружно, близнаците Джак и Хари и щерка Грейс.

Малко след раждането на Грейс бракът им се разпадна и двойката се раздели през 1998 година Повече от две десетилетия по-късно Фърн разкри, че разводът им е бил провокиран от нейния скришен тест за инте...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР