Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо смята, че отборът ще спечели

...
Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо смята, че отборът ще спечели
Коментари Харесай

Роналдо: "Ювентус" ще спечели Шампионската лига до две години

Звездата на " Ювентус " Кристиано Роналдо счита, че тимът ще завоюва Шампионската лига до две години. Португалският нападател посочи, че стигането до европейския връх е мъчно и зависи от доста фактори.

На въпрос дали това може да е годината на " Ювентус ", той отвърна: " Винаги е годината на " Ювентус ", на " Реал ", на " Барселона ". Шампионската лига я печели единствено един. Ще дам образеца с " Барселона " - какъв брой пари вложиха в последните пет години за футболисти и не завоюваха Шампионската лига. Не стават по този начин нещата ".

" Ювентус " се укрепи доста добре и е тим, който ще се бори да завоюва, както постоянно, само че ще зависи от доста фактори - групите, момента, травмите, шанса. Винаги споделям, че не би трябвало да се вманиачаваме от Шампионската лига. " Ювентус " ще я завоюва - в случай че не стане тази година, нека да стане, то ще е идната. В рамките на две години поради метода на работа. Има всички предпоставки да може да завоюва ", съобщи Роналдо в изявление за " Марка ", откакто получи премия от испанския ежедневник.

Португалецът останал впечатлен от отличните взаимоотношения в " Ювентус ".

Роналдо уточни, че си е тръгнал от " Реал " преди година, тъй като е желал в допълнение ентусиазъм. " Смятам, че към момента мога да предложа доста на себе си, на последователите, на " Юве ". Чувствам се стимулиран и ми харесва това, което върша. Разбира се, най-вече ми харесва да спечелвам купи. Миналата година с помощта на Бог завоювах три, тъй че годината беше прелестна. "
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР