Звездата на Ювентус - Кристиано Роналдо, направи изненадващо изказване относно

...
Звездата на Ювентус - Кристиано Роналдо, направи изненадващо изказване относно
Коментари Харесай

Роналдо проговори за края на кариерата си

Звездата на Ювентус - Кристиано Роналдо, направи изненадващо изявление по отношение на неговото бъдеще. Португалецът показа, че няма по какъв начин да е наясно по кое време ще постави завършек на кариерата си, като това може да се случи още идната година или на 40-годишна възраст.
Роналдо е на 34 години, а след присъединението си към " бианконерите " предишния сезон означи 28 гола в 43 дуела във всички съревнования и оказа помощ на тима да завоюва осма поредна купа в Серия А .
" Не мисля сега за това. Може да приключа кариерата си още идната година, а може и да играя до 40-41 години. Винаги съм казвал, че просто се любувам на момента. Това е необикновен подарък и не преставам да се любувам ", показа Роналдо. А по отношение на върховете, които продължава да мъртвец: " Има ли футболист с повече върхове от мен. Не считам, че има подобен ".
Португалският ас на Ювентус се снима в много любопитна, може би даже смешна реклама и даже танцува, облечен в оранжево. Ако желаете да видите видеото, може да го извършите в този материал на SportLive.bg .

Back on track and focused on the first game of the season ⚽️
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР