Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо може да се завърне в

...
Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо може да се завърне в
Коментари Харесай

Роналдо може да се завърне в игра срещу Атлетико Мадрид

Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо може да се завърне в игра за “бианконерите ” в утрешния мач с Атлетико Мадрид, разкри наставникът на торинци Маурицио Сари. Португалският нападател е малтретиран от проблем с коляното в последните няколко седмици, като игра в решаващите евроквалификации на Португалия с болки, само че пропусна успеха на Юве над Аталанта с 3:1 през уикенда.

“В неделя Кристиано тренира наедно със съотборниците си. Неговото положение се усъвършенства, само че ще би трябвало да преценим дали ще играе на следващия ден. Положително бе, че съумя да изкара цялата тренировки ”, разяснява Сари на днешната си конференция. Роналдо бе сменен в последните два мача за Ювентус в Шампионската лига и изглеждаше изключително неудовлетворен при промяната си против Локомотив Москва, само че Сари увери, че няма проблеми сред двамата. “Отношенията ми с Кристиано са положителни. Щом състезател, който е спечелил толкоз доста, е сърдит при промяна, значи той още е пределно стимулиран, а това е нещо хубаво ”, съобщи треньорът на “бианконерите ”.

Ювентус към този момент си обезпечи място на осминафиналите на Шампионската лига, само че с победа на “Алианц Стейдиъм ” на следващия ден ще приключи преди всичко в групата. “Срещу Атлетико се играе мъчно, ние желаеме да спечелим групата и ще се опитаме да осъществим тази цел на следващия ден ”, сподели Сари. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР