Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо говори с уважение за сравненията

...
Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо говори с уважение за сравненията
Коментари Харесай

Роналдо: Разликата с Меси е, че спечелих Шампионската лига с различни отбори

Звездата на " Ювентус " Кристиано Роналдо приказва с почитание за сравненията сред него и Лионел Меси. В изявление за DAZN португалецът уточни, че от доста време не е имало сходно дългогодишно състезание сред двама огромни футболисти.

" Меси е отличен футболист, който ще бъде запомнен освен поради " Златната топка ", а тъй като постоянно е във върха, година след година - както съм и аз. Разликата с мен е, че аз съм играл в разнообразни тимове и съм печелил Шампионската лига с разнообразни тимове ( " Манчестър юнайтед " и " Реал " Мадрид) ", сподели Роналдо.

Той посочи, че поддържането на толкоз високо равнище в продължение на години е доста мъчно.

И добави, че шест следващи години е ставал голмайстор в Шампионската лига. " Няма доста футболисти, които да са печелили шампионата пет пъти, и по тази причина мисля, че се разпознавам с този шампионат ", съобщи Роналдо, който неотдавна изрази убеденост, че до две години ще вдигне купата в Шампионската лига и с " Ювентус ".

DAZN приготви документална поредност за португалския нападател. В изявлението Роналдо споделя, че Зинедин Зидан го е предиздвикал да се усеща специфичен. " Ценях го доста като човек и когато ми стана треньор (в " Реал " ) и го опознах по-добре, му станах още по-голям обожател. Заради това какъв е, поради това по какъв начин приказва и поради това по какъв начин управлява тима и по какъв начин се отнасяше с мен. "
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР