Звездата на Ювентус Федерико Киеза се надява скоро да си

...
Звездата на Ювентус Федерико Киеза се надява скоро да си
Коментари Харесай

Федерико Киеза: Изминаха 10 безкрайни месеца, вече съм по-добре

Звездата на Ювентус Федерико Киеза се надява скоро да си върне формата след тежката травма, която го извади от игра близо година.

25-годишният италиански нападател получи сериозна травма в коляното при успеха с 4:3 над Рома през януари и се завърна в игра при започване на този месец, когато игра 16 минути при загубата в Шампионската лига от Пари Сен Жермен, само че още веднъж усети болки и това го извади от игра още известно време. 

Киеза влезе като запаса нощес при успеха над Лацио с 3:0 и се отличи с асистенция за третия гол на Аркадиуш Милик.

" Хубаво е още веднъж да съм в игра. Изминаха 10 безкрайни месеца, през август, когато изглеждаше, че съм покрай възобновяване, още веднъж усетих проблеми с коляното. Трябваше да направя прегледи, върнах се назад в Инсбрук, месец август беше в действителност ужасяващ, само че със мощ и непримиримост и хората, които ме обичаха, се измъкнах от това и ми лиши два месеца, с цел да се върна във форма. След завръщането против ПСЖ още веднъж контузията се възобнови, само че в този момент се усещам добре ", сподели Киеза за Скай Спортс Италия.

" Ще употребявам почивката по време на Световното състезание, с цел да направя подготвителен лагер, който пропуснах през лятото. Искам да си върна формата и да оказа помощ на Ювентус напролет ", добави Киеза.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР