Звездата на ЦСКА-София Евандро бе избран за играч №1 на

...
Звездата на ЦСКА-София Евандро бе избран за играч №1 на
Коментари Харесай

Звездата на ЦСКА-София: Излязохме от кризата, можем да отстраним всеки един отбор от света

Звездата на ЦСКА-София Евандро бе определен за състезател №1 на трети кръг в efbet Лига. Той получи наградата за двата си гола при обрата с 2:1 над Славия. В тази връзка бразилецът приказва пред медиите, където направи любопитен коментар по отношение на възможен плейофен конфликт в Лига Европа сред ЦСКА-София и Еспоньол. Нападателят е безапелационен, че неговият отбор има сили да в профил испанците, както и всеки един тим по света.

“Много съм благополучен, че бях определен за състезател на кръга. Благодаря на всички, които са дали своят вот за мен, а също по този начин на моите съотборници, управлението и треньорите, без които нямаше да съм тук.
Да, подготвени сме за Зоря. Треньорът ще ни даде точни инструкции за този мач. Трябва да сме доста съсредоточени за първия мач и по-късно ще мислим за Лудогорец.

Много е мъчно да се играе през 3-4 дни, само че имаме мощен тим, който би трябвало да покаже силата си сега. Да се възползваме оптимално от времето за възобновяване, с цел да играем на 100%”, сподели Евандро, който е сигурен, че черевните са излезли от игровата рецесия, която ги бе налегнала в шампионата.

“Във футбола е обикновено един тим да се движи нагоре-надолу. Но за огромен тим като ЦСКА никой не желае това да се случва. Успяхме да излезем от тази ситуация”, добави Евандро, който на въпрос дали ЦСКА-София може да в профил Еспаньол, отговори по този начин:

“Трябва да имаме вяра, че можем да преодолеем всеки тим по света. Аз съм човек, който има вяра във опциите си и в тези на съотборниците ми. Футболът е много подравнен. Трябва да сме съсредоточени, с цел да можем да преодолеем всевъзможен тип съперници.”

Относно идния дуел против Зоря, който е в четвъртък от 20:30 часа на стадион “Васил Левски, нападателят показа:

“Нямам усещане от Зоря, само че треньорът ни е дал някаква информация. Трябва да я използваме, с цел да изиграем на 100% и най-после да победим. Сега ми се дава повече късмет да играя, стартирам да демонстрирам качествата си. Всеки треньор си има собствен метод на работа. Люпко Петрович има по-различна тактичност. Той ни вдъхва огромно доверие и ни кара да вършим нещата правилно”, приключи Евандро. efbet Лига 3 кръг, неделя 28 юли  Славия 1:2краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР