Звездата на ЦСКА Фернандо Каранга даде интервю за клубния сайт,

...
Звездата на ЦСКА Фернандо Каранга даде интервю за клубния сайт,
Коментари Харесай

Каранга отново се извини и отсече: Обичам ЦСКА! Ще играя тук до края на договора си

Звездата на ЦСКА Фернандо Каранга даде изявление за клубния уебсайт, в което за следващ път изрази страдание за закъснението си за зимната подготовка. Бразилецът заяви изрично, че обича " алените " и ще носи фланелката на тима до края на контракта си с клуба. 

" Чувствам се обикновено, въпреки и малко изтощен, тъй като се включих по-късно в подготовката. Пропуснах 10 дни, само че бързо ще ги наваксам. Няма да неистина, упражнявах единствено два дни и тъкмо заради тази причина в този момент ще се приготвям още по-усърдно. Първо желая да се извиня на почитателите за моето забавяне. Предварително се бяхме разбрали с управлението, тъй като имах персонални задължения в Бразилия. Говорих със старши треньора и президента за няколко спомагателни дни. Най-важното е, че към този момент съм тук. Аз споделих, че обичам ЦСКА и ще играя тук до края на контракта си. "

" Моята цел е да упражнявам и да играя още по-силно. Да бъда квалифициран, когато пристигна моментът да въвеждам.  Когато Левски и Лудогорец играят с нас са респектирани, тъй като нашата емблема значи доста. В последна сметка всичко се взема решение на терена. Да играеш в дерби е нещо доста хубаво.  Ще дам всичко от себе си, по този начин както го направих и през първия полусезон. Заедно с моите съотборници ще пазиме емблемата на ЦСКА до последно. Не единствено аз, а всички в клуба желаеме купата. Сънувах съм по какъв начин ставам първенец с ЦСКА и желая този сън да се сбъдне ", показа бразилецът.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА
СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ ЗИМНА ПОДГОТОВКА 2018​
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР