Звездата на Тотнъм и Англия Деле Али се раздели с

...
Звездата на Тотнъм и Англия Деле Али се раздели с
Коментари Харесай

Деле Али се раздели с Руби и се нахвърли на нова красавица

Звездата на Тотнъм и Англия Деле Али се раздели с приятелката си Руби Мае. Футболистът и сексапилната моделка на долни дрехи бяха дружно две години и половина.

Двамата са поставили завършек на връзката си преди три седмици. Те били много смутени от раздялата, само че останали другари. Дори постоянно разговаряли, споделят техни близки пред “Дейли Мейл”. Те прибавиха и, че сред Деле и Руби не съществува неприязън и раздялата им не била съпроводена с обичайните драми.
 Причината за края на връзката им била желанието и на двамата да се посветят на кариерите си. Именно служебните задължения им пречели да са по-често дружно.

Връзката на Али и модела стана обществено притежание през юни 2016 година, когато бяха снимани да се целуват на европейското състезание. След това манекенката бе компактно до футболиста във значимите за кариерата му моменти. Подкрепи го и на международното в Русия предходната година.
 Руби Мае е измежду най-известните модели на Острова. Тя е либа на сбирките за долни дрехи на “Долче и Габана”, както и на “Рейр Лондон”. Освен това се е снимала за още куп известни марки като “Шанел”, “Хидън Фешън” и други

Интересното е, че Али към този момент е бил видян с нова мацка. Той интимничел в нощен клуб с Меган Бартън Хансън, звезда от риалити предаването “Островът на любовта”=  Деле Али обаче изрично отхвърля да има нещо общо с нея. " Това не дава отговор на истината. Няма да вършим мнения за персоналния му живот. Единственото правилно нещо в историята е, че той и Руби се разделиха преди три седмици ", обявиха представители на Футболиста пред Express.co.uk.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР