Звездата на Тотнъм - Хари Кейн, не се е отказала

...
Звездата на Тотнъм - Хари Кейн, не се е отказала
Коментари Харесай

Кейн продължава да гледа към изхода

Звездата на Тотнъм - Хари Кейн, не се е отказала от концепцията да напусне клуба след края на сегашния сезон. Нападателят бе на крачка от трансфер в Манчестър Сити през лятото, само че в последния миг договорката пропадна. Той обаче се надява, че желанието му да напусне ще бъде задоволено от президента Даниел Леви след края на акцията, написа "Дейли Мейл ".

28-годишният таран бе много отчаян от проваления трансфер през лятото, само че продължи да играе на равнище за Тотнъм и през новия сезон. Той има 12 гола и 2 асистенции в 28 мача досега. Имаше упования, че идването на Антонио Конте в клуба може да промени решението на нападателя да напусне, само че наподобява това не му е повлияло изключително и той продължава да гледа към изхода.

В същото време обаче ползата на Манчестър Сити към Кейн съществено охладня. В момента на "Етихад " имат други цели за укрепване на офанзивата си, като ще се пробват за Ерлинг Холанд или за Винисиус Жуниор. Така че не е ясно в каква посока ще поеме Кейн, в случай че в действителност реши да упорства за трансфер през лятото.

Преди време интерес към британския национал имаше и от Манчестър Юнайтед. На "Олд Трафорд " не престават да се оглеждат за нов нападател, тъй че няма да е изненада, в случай че възобновят интереса си към Кейн, в случай че той бъде пуснат на пазара.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР