Звездата на This Morning Gyles Brandreth отказа предложение да се

...
Звездата на This Morning Gyles Brandreth отказа предложение да се
Коментари Харесай

Звездата на ITV This Morning отхвърли Celebrity Big Brother, след като чу, че Луис Уолш от X Factor води преговори

Звездата на This Morning Gyles Brandreth отхвърли предложение да се появи в Celebrity Big Brother, макар слуховете, че Луис Уолш е в договаряния с шоуто.

Ралити програмата би трябвало да се завърне на нашите екрани този март след шестгодишна пауза. Gyles разкри в This Morning, че е бил потърсен от него, само че е отказал, защото концепцията да бъде затворен в къщата в продължение на седмици не го е привличала.

Райлън Кларк, който беше посетител в презентацията This Morning дружно с Джоузи Гибсън, показа мислите си за слуховете за състава, в това число Луис Уолш. Rylan, някогашен участник в X-Factor, изрази смесени усеща по отношение на евентуалното присъединяване на Louis. Той сподели, че би посъветвал Луис да не го прави като другар, само че като фен счита, че Луис ще бъде страховит в шоуто.

„ Те не просто желаят огромни имена там – те желаят звезди, които ще донесат нещо в действителност завладяващо. Луис е тъкмо типа фигура, която желаят в къщата – някой със сериозен житейски опит, който освен има какво да ка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР