Звездата на стендъп комедията Мишел Улф попадна в центъра на

...
Звездата на стендъп комедията Мишел Улф попадна в центъра на
Коментари Харесай

Комедиантка съсипа от майтапи Тръмп и Белия дом и сега е враг номер 1 на Белия дом

Звездата на стендъп комедията Мишел Улф попадна в центъра на огромен медиен скандал след годишната Вечеря на кореспондентите в Съединени американски щати. Събитието събира публицистите, които отразяват работата на Белия дом, администрацията на президента, както и пресцентъра, в символ на колегиалност и професионализъм. Както постоянно, събитието си имаше и стратегия, част от която беше и самата Улф. Любопитно е да отбележим, че на вечерята за втора поредна година (откакто Тръмп е на власт) президентът не участва.

Скандалът се завъртя към това дали Улф не е прекрачила границата със своя комизъм, обиждайки Тръмп и редица други висши представители на американската власт.

В своя сет Улф включи даже и дъщерята на Тръмп Иванка, което още по-малко се понрави на представителите на пресслужбата на Белия дом.

" Добър вечер, добре пристигнали, както би споделила порно актриса, която ще прави секс с Тръмп " Да завършваме по-бързо " - с тези думи Улф открива своята част от програмата, а по-късно става даже по-брутално.

Журналисти от разнообразни медии също са се възмутили от цялото показване. " Мисля, че прекрачи границата ", споделя репортерката на ABC, част от асоциацията на кореспондентите в Белия дом.

Улф не може да бъде упрекната, че е пристрастна към някоя политическа фигура или мощ, защото смешки тя си прави и с най-големия конкурент на Тръмп от президентските избори - Хилъри Клинтън.

" Странно е, че акцията на Тръмп е имала контакт с Русия, а тази на Хилъри дори нямаше с Мичиган ", споделя комедиантката.

Преведени, майтапите не са толкоз яки сигурно, тъй че може да се запознаете с цялото показване на Улф по-долу.

Бившият прессекретар на Белия дом Шон Спайсър написа в Туитър, че Вечерята е била позорна, а отговорът на Улф е в типично неин жанр. Тя написа просто " Благодаря ".

Но не би следвало всичко това да бъде необичайно, защото хора се наскърбяват от смешки непрекъснато.

Интересното е, че щом има афектирани и то от администрацията на Белия дом, то те не са били наясно какво ще се приказва. Никой не е ревизирал материала на Улф. Представяте ли си такова нещо да стане на публична вечеря с Бойко Борисов? И ние не можем.

Целият акт на Улф:



Източник: 1изречение
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР