Звездата на сръбския волейбол Тияна Бошкович похвали нивото на българския

...
Звездата на сръбския волейбол Тияна Бошкович похвали нивото на българския
Коментари Харесай

Тияна Бошкович: България има страхотен млад отбор

Звездата на сръбския волейбол Тияна Бошкович похвали равнището на българския женски волейбол и показа част от самостоятелните си цели в близкото и далечно бъдеще. Сръбската състезателка даде изявление за предаването "Златния гейм " по DIEMA SPORT.

"Много съм щастлива да реализира всички тези триумфи единствено на 22-годишна възраст. Знам, че мога да се развия още и да завладявам още титли. Щастливка съм, че мога да играя със страхотни играчи и да упражнявам със огромни треньори ", стартира сръбската звезда.

"Волейболът е екипен спорт и отборният дух и задружността са най-важните съгласно мен. Всички би трябвало да се поддържаме в добър или неприятен миг. Доверението е доста значимо. Знаете, че има доста сложни моменти в дуелите. Ако имаме обаче религия всичко ще се подреди добре ".

"Не мога да избера единствено един триумф, бяха толкоз доста. Плача след всеки орден, тъй като знам какъв брой доста старания сме положили, с цел да реализираме тези победи. Опитвам се към този момент да не мисля за Токио. Целта тази година е изпълнена, откакто спечелихме европейското и се класирахме за Олимпиадата. Сега ще се съсредоточвам върху клубния сезон ".

"Това ще е петият ми сезон в Турция и съм извънредно радостна от този факт. С тима ми към този момент спечелихме Шампионската лига. Убеден съм, че и за напред ще реализираме триумфи ".

"България има страхотни обичаи във волейбола, в този момент също има страхотни български състезатели. Това обаче е доста млад тим и несъмнено има потребност от повече време и опит. И двата мача на европейския шампионат против българия бяха сложни, макар постигнатите триумфи ", приключи Бошкович.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР