Звездата на Спартак (Москва) Куинси Промес може скоро да осъществи

...
Звездата на Спартак (Москва) Куинси Промес може скоро да осъществи
Коментари Харесай

Саутхамптън готви оферта за Куинси Промес

Звездата на Спартак (Москва) Куинси Промес може скоро да реализира фантазията си да играе в британската Висша лига. Sky Sports осведоми, че холандският национал е попаднал в проектите за селекция на Саутхамптън. " Светците " са подготвени да насочат оферта за крилото, само че Спартак ще се опита с цената на всичко да го задържи най-малко до края на сезона. Руският първенец няма да продаде голмайстора си за по-малко от 30 млн. паунда.

Промес има 10 гола в 17 мача от началото на съветското състезание, а направи положителни дуели и в Шампионската лига, където се разписа два пъти против Севиля.

" Ако управлението ми каже, че би трябвало да продадем Промес, а на негово място пристигна някой незнаен футболист, няма да се съглася. За да се разделим с Куинси, би трябвало да имаме подготвен вид за негов заместител. Някой като Мохамед Салах ", съобщи в свое скорошно изявление старши треньорът на Спартак Масимо Карера.

Интерес към Промес демонстрира освен Саутхамптън, само че и Ливърпул и Евертън. Рома също следи обстановката към холандеца.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР