Звездата на Шалке 04 Макс Майер е призован от клуба

...
Звездата на Шалке 04 Макс Майер е призован от клуба
Коментари Харесай

В Шалке треперят за още един важен играч и искат бърз отговор

Звездата на Шалке 04 Макс Майер е свикан от клуба да разкрие бъдещите си проекти. Изглежда, че 22-годишният полузащитник ще напусне отбора от Бундеслигата през лятото със свободен трансфер. Настоящият контракт на полузащитника е до юни месец.

Фаворит за подписа на Майер е Арсенал, само че Ливърпул и Милан също са подготвени да се включат в битката.

Шалке 04 към този момент знае, че е изгубил Леон Горетцка, който отива в Байерн (Мюнхен). За това управлението на клуба направи сериозна оферта към Майер, с цел да го резервира. След като отхвърли предлагането за контракт предишното лято, в този момент той е получил оферта за заплата от 5,5 милиона евро.

Schalke's Max Meyer: Xabi Alonso's Royal Blue heirhttps://t.co/91norxBTLg
— Alex Chaffer (@AlexChaffer) February 26, 2018
Според " Билд " Майер би трябвало да вземе решение за бъдещето си в интернационалната отмора в края на март. В Гелзенкирхен обаче желаят отговор допустимо най-скоро, с цел да могат да създадат проекти за идващия сезон.

“Наближаваме два и половина извънредно значими за нас месеца. Искам фокусът да бъде върху нашите цели в лигата и купата и желая другите неща да бъдат решени. Всичко е казано, в този момент би трябвало да се реши. Не можем да приемем решение три дни преди края на сезона, тъй като не можем да планираме новия сезон ", сподели спортният шеф Кристиан Хайдел. Бундеслига 24 кръг, неделя 25 февруари  Байер (Леверкузен) 0:2краен резулат  Шалке 04
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР