Звездата на Северна Ирландия Марк Алън и партньорът му на

...
Звездата на Северна Ирландия Марк Алън и партньорът му на
Коментари Харесай

Какво се случи във втория ден на Световната купа по снукър

Звездата на Северна Ирландия Марк Алън и сътрудникът му на двойки Джордан Браун реализираха поврат от 0:2 до 3:2 против Хонконг, с цел да се изкачат преди всичко в група “В” на Световната купа по снукър, провеждаща се в китайския град Уши.

Тимът на Хонконг, построен от Анди Лий и Ка Вей Чун, изненадващо поведе с 2:0, само че северноирландците завоюваха фрейма на двойки, а след това брейк от 68 на Алън възвърне равенството. Браун пък сподели здрави нерви и завоюва решителния пети фрейм за крайната победа.

Good afternoon from Wuxi

Day 3 of the Beverly World Cup is LIVE on @Eurosport_UK!

Who are you supporting? #SnookerWorldCup pic.twitter.com/1JHLGhRV2N
— World Snooker (@WorldSnooker) June 26, 2019
Класирането в групите в Световната купа се реализира съгласно броя на извоювани фреймове и след триумфа над Саудитска арабия с 4:1 в първия кръг, то Северна Ирландия е отпред. Хонконг още е в играта, защото загуби също с 2:3 от Англия в първия си мач.

Саудитска арабия пък сътвори история, печелейки за първи път в шампионата - 3:2 над Иран. Омар Алайлани и Ахмед Асеери са аматьорско дуо, само че имат на сметката си триумфи в срещи от Q School преди няколко седмици.

Англия е на втора позиция в групата, откакто Кайрън Уилсън и Джак Лисовски надделяха с 3:2 Ейре.

В група “D” пък Уелс и “Б” тима на Китай разделят първото място, откакто Марк Уилямс и Райън Дей победиха Австралия с 4:1, а вторият състав на Китай се оправи с 3:2 с Малта.

Финалистите от 2015-а Джон Хигинс и Стивън Магуайър дадоха единствено един фрейм на ОАЕ в група “С” и разделят водачеството с Белгия, които съкрушиха Израел също с 4:1.

В група “А” водач е “А” тимът на Китай - Дин Дзюнхуей и Ян Бинтао - след триумф с 4:1 над Норвегия. В други мачове Тайланд се оправи с Австрия с 3:2, а Полша се наложи над Германия със същия резултат.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР