Звездата на румънския футбол Янис Хаджи е хванал окото на

...
Звездата на румънския футбол Янис Хаджи е хванал окото на
Коментари Харесай

Манчестър Сити и Тотнъм питат за звездата на Румъния

Звездата на румънския футбол Янис Хаджи е хванал окото на британските отбори Манчестър Сити и Тотнъм. Лично спортният шеф на „ жителите “ Чики Бегирищайн и мениджърът на „ шпорите “ Жозе Моуриньо са разговаряли с сътрудникът на нападателя Джовани Бекали.

В момента синът на именития Джика Хаджи, играе чартърен в шотландския гранд Рейнджърс от белгийския Генк. „ Сините “ от Глазгоу могат да изплатят румънеца за сумата от 4,5 милиона паунда през това лято.

„ Бях запитан персонално от Жозе Моуриньо и Чики Бегирищайн за Янис Хаджи “, съобщи сътрудникът на 21-годишния футболист Джовани Бекали.

„ Искаха да знаят за него и по какъв начин се развива. Има доста хора от топ клубовете в Европа, които знаят всичко за Янис и какво може да прави. Смятам, че той се развива доста добре в Рейнджърс и мисля, че те ще го изплатят, тъй като той е състезател, който има доста творчество и умения “, добави импресариото.

„ Янис има доста качества и в действителност е по-грациозен от татко си. Бяга като газела спрямо Джика. Мисля, че се усъвършенства от самото начало в Рейнджърс. Той ще продължи да се усъвършенства, в случай че подпише с тях “, добави още Бекали.

През предходната година сътрудникът помагаше на Левски и по-специално на притежателя Васил Божков при привличането на играчи на „ Герена “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР